Partner worden? (B2B)

Bent u opzoek naar een business to business partnership? Door lijntjes kort te houden en diversen voordelen te bieden aan onze partners, hebben wij reeds veel mensen blij mogen maken. Onze huidige partners bevinden zich in de gehele regio, zoals Veenendaal, Nunspeet, Bunschoten en Enkhuizen. Partner worden bevat verschillende mogelijkheden:

  • Complete verwerking. De partner levert de kleding aan, en wij doen de rest. Hierbij krijgen onze partners een custom made sjabloon voor de designs, zodat zij deze ook kunnen tonen aan klanten. Tijdens de verwerking van de order komen er voor onze partners geen extra kosten bij, zoals DTP-kosten of het controleren van de goederen. Wij zorgen ervoor dat u de order zo snel mogelijk compleet bij u geleverd krijgt, zonder dat u daar tijd aan hoeft te besteden.
  • Transfers bestellen. Partners kunnen via een kort lijntje direct bij ons transfers bestellen. Partners hebben hier voordeel van, doordat het proces duidelijk is en sneller verloopt. Ook hebben wij een aparte prijslijst voor onze partners, dit zorgt ervoor dat onze partners de transfers voor de beste prijs krijgen! De Transfers kunnen worden afgehaald, of worden afgeleverd op adres.
  • Partner met eigen regie. Er is bij ons ook een tussenweg mogelijk. De partner kan hierbij in overleg een order verwerken via onze textielleveranciers. Hierdoor houdt de partner zelf contact met de klant, waarbij de kleding vervolgens bij BEE-visible bedrukt wordt. Het grote voordeel voor de partner is hierbij dus compleet de regie in handen houdt.
  • (Pre-sale) RS-pro partner. Bij BEE-visible is er in overleg voor partners de mogelijkheid om onze RS-pro printer af te huren. Hierbij zorgen wij ervoor dat onze RS-pro printer geheel voor u draait tijdens een bepaald tijdbestek. Hierbij heeft u als onze partner 100% de regie over wat er geprint wordt tijdens deze periode. De printer wordt door onze ervaren medewerkers bediend, voor een maximaal resultaat.

Partner worden is geheel kosteloos en biedt vele voordelen voor u als partner. Hierbij gaan wij uit van een langdurige samenwerking, en zetten wij ons daar ook 100% voor in!

Geïnteresseerd? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.