Als professionele organisatie wilt u graag goed en professioneel voor de dag komen. Dit is mogelijk door hoge kwaliteit kleding te voorzien van een mooie reclame uiting, geborduurd of bedrukt met transfer. Wij verzorgen dit gehele proces van voorstel tot aflevering.

Download je gewenste catalogus voor het gehele assortiment en vraag een passende offerte aan voor jouw team.

info@bee-visible.com

Cottover

Kies Cottover en kies voluit voor duurzaam.

Cottover is een merk dat zich richt op het produceren van biologische kleding van hoge kwaliteit. Bij Cottover geloven we dat duurzaamheid en milieuvriendelijkheid niet ten koste hoeven te gaan van kwaliteit en stijl.

Onze kleding is gemaakt van biologisch katoen, wat betekent dat het is geproduceerd zonder het gebruik van schadelijke chemicaliƫn en pesticiden. Hierdoor is onze kleding niet alleen beter voor het milieu, maar ook veiliger en gezonder voor degenen die het dragen.

Bij Cottover vinden we het belangrijk dat onze kleding er niet alleen goed uitziet, maar ook goed aanvoelt. Onze biologische kleding is daarom zacht, comfortabel en ademend. Of het nu gaat om T-shirts, polo's of hoodies, onze kleding is geschikt voor alle gelegenheden en biedt de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Bij het produceren van onze kleding houden we ook rekening met de arbeidsomstandigheden van de mensen die het maken. We werken alleen met partners die zich houden aan onze ethische normen en waarden en die de arbeidsrechten van hun werknemers respecteren.

Kies voor Cottover en draag bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere toekomst. Bekijk onze collectie op onze website en ontdek de mogelijkheden van biologische kleding.

*Indien de kleding niet bij ons opvoorraad is bestellen het direct bij onze leverancier.