Als professionele organisatie wilt u graag goed en professioneel voor de dag komen. Dit is mogelijk door hoge kwaliteit kleding te voorzien van een mooie reclame uiting, geborduurd of bedrukt met transfer. Wij verzorgen dit gehele proces van voorstel tot aflevering.

Download je gewenste catalogus voor het gehele assortiment en vraag een passende offerte aan voor jouw team.

info@bee-visible.com

Harvest wear

James Harvest Sportswear biedt een unieke collectie van sportieve en zakelijke kleding voor mannen en vrouwen. Onze kleding is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt zowel stijl als comfort.

Onze collectie biedt diverse stijlvolle polo's, T-shirts, sweaters en jassen die geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een zakelijke meeting, een sportieve activiteit of een casual dagje uit, onze kleding past bij elke situatie.

Onze kleding is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, zodat u altijd de juiste pasvorm en uitstraling kunt vinden. Bovendien kunt u onze kleding personaliseren met uw bedrijfslogo, zodat uw organisatie altijd herkenbaar is.

Wij geloven dat kleding niet alleen comfortabel en stijlvol moet zijn, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Daarom besteden we veel aandacht aan de productie en materialen van onze kleding, zodat u er lang plezier van kunt hebben.

Kies voor James Harvest Sportswear en laat uw sportieve en zakelijke kant samenkomen. Onze collectie biedt voor elk wat wils en is geschikt voor diverse gelegenheden. Bekijk ons assortiment op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

*Indien de kleding niet bij ons opvoorraad is bestellen het direct bij onze leverancier.