Badges

Badges worden ook wel emblemen, patches of insignes genoemd. Verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren, afmetingen, materialen en designs. Al onze producten worden volledig naar wens van de klant vervaardigd in onze fabrieken in het Verre Oosten. Hier wordt gebruik gemaakt van de modernste computergestuurde borduur- en weefmachines en ook wordt hier door eigen lokale mensen een extra kwaliteitscontrole uitgevoerd voordat de producten verzonden worden.

Bent u op zoek naar een logo voor uw clubtenue? Zoekt u een mooie manier om uw bedrijfskleding te personaliseren? Badges zijn hiervoor een ideale oplossing en ook nog eens zeer kosteneffectief. Badges kunnen op diverse manieren aangebracht worden. De traditionele manier is stikken, maar u kunt ook kiezen uit een lijmlaag, klitteband of een magnetische achterkant.

Custom made badges zijn bij ons al verkrijgbaar vanaf 50 stuks, met of zonder lijmlaag. Van elke bestelling wordt altijd eerst een sample gemaakt, welke wordt ingescanned en naar de klant verstuurd ter goedkeuring.