Met ruim 20 jaar ervaring, zijn wij dé expert op het gebied van het bedrukken van verschillende soorten textiel.

Textiel printing

Benieuwd naar de beste keuze? meer informatie? of interesse in de mogelijkheden van een partnership? U kunt altijd contact opnemen met ons. Hierbij proberen wij u zo snel mogelijk antwoord te geven, met het beste advies!

Textiel bedrukkingen zijn decoratieve of functionele afbeeldingen of teksten die op textiel worden aangebracht. Er zijn verschillende soorten textiel bedrukkingen, waaronder zeefdruk, digitale druk, sublimatie, transferdruk en borduren.

Zeefdruk is een druktechniek waarbij inkt door een fijn gaas wordt geperst, waardoor het ontwerp op het textiel wordt afgedrukt. Digitale druk maakt gebruik van digitale printers om het ontwerp rechtstreeks op het textiel te drukken. Sublimatie is een proces waarbij een ontwerp op een speciaal gecoate stof wordt gedrukt en vervolgens met hitte op het textiel wordt overgebracht. Transferdruk is een methode waarbij het ontwerp op een speciaal papier wordt afgedrukt en vervolgens met hitte op het textiel wordt overgebracht. Borduren is een techniek waarbij het ontwerp met behulp van naald en draad direct op het textiel wordt gestikt.

Textiel bedrukkingen kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals promotionele kleding, sportkleding, bedrijfskleding, merchandise, gepersonaliseerde geschenken en meer. De keuze van de druktechniek en het materiaal hangt af van het gewenste effect, de oplage en het budget.