Ontzettend veel kleurmogelijkheden.

Zachte en fijne Touch

Snelle productie

(ook voor grote aantallen).

BEE-flex transfers

BEE-flex DTF transfers is een innovatieve en duurzame druktechnologie voor textielbedrukking. DTF staat voor Direct to Film, wat betekent dat de inkt direct op een film wordt geprint en vervolgens op het textiel wordt aangebracht. BEE-flex DTF transfers maken gebruik van speciale inkt die snel droogt en niet uitloopt. Hierdoor kunnen fijne details en levendige kleuren worden gerealiseerd.

Het drukproces van BEE-flex DTF transfers is eenvoudig en snel. Het ontwerp wordt eerst geprint op de DTF-film met een speciale printer. Vervolgens wordt de film op het textiel gelegd en wordt de inkt met behulp van een warmtepers overgebracht op het textiel. BEE-flex DTF transfers zijn geschikt voor verschillende soorten textiel, zoals katoen, polyester en gemengde weefsels.

De voordelen van BEE-flex DTF transfers zijn onder andere de mogelijkheid om kleine oplages te produceren, de snelle productietijd, de levendige kleuren en de hoge kwaliteit van de bedrukking. Bovendien zijn de transfers milieuvriendelijk en hebben ze een lange levensduur, waardoor ze ideaal zijn voor duurzame en hoogwaardige textielbedrukkingen.

De grote voordelen van de BEE-Flex transfers zijn:

 • Hoge flexibiliteit
 • Te bedrukken op vrijwel alle textiel soorten.
 • Snelle productie (ook voor grote aantallen).
 • Per stuk leverbaar.
 • Ontzettend veel kleurmogelijkheden.
 • Zachte en fijne Touch
  Interesse?
  Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? of partner worden?
  Neem gerust contact met ons op!

Onze transfers zijn Oeko-Tex gecertificeerd.

Oeko-Tex is een wereldwijd erkend certificeringsprogramma voor textielproducten, dat gericht is op het waarborgen van de veiligheid en duurzaamheid van textiel. Het programma omvat verschillende certificeringen, waaronder de Standard 100 en de Made in Green.

De Standard 100 richt zich op de beperking van het gebruik van schadelijke stoffen in textielproducten. Textielproducten die het Oeko-Tex Standard 100-label dragen, zijn getest op meer dan 100 schadelijke stoffen en voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

De Made in Green-certificering geeft aan dat een product duurzaam en sociaal verantwoord is geproduceerd. Het label garandeert dat het textielproduct is geproduceerd zonder het gebruik van schadelijke chemicaliƫn en dat de werkomstandigheden van de arbeiders die betrokken zijn bij de productie voldoen aan de normen van de International Labour Organization (ILO).

Oeko-Tex certificeringen worden wereldwijd erkend en zijn populair bij consumenten die op zoek zijn naar veilige, duurzame en ethisch verantwoorde textielproducten.