Businesswear

Als professionele organisatie wilt u graag goed en professioneel voor de dag komen. Dit is mogelijk door hoge kwaliteit kleding te voorzien van een mooie reclame uiting, geborduurd of bedrukt met transfer. Wij verzorgen dit gehele proces van voorstel tot aflevering.

Download je gewenste catalogus hieronder voor het gehele assortiment en vraag een passende offerte aan voor jouw team.

info@bee-visible.com


Harvest wear

De James Harvest Sportswear collectie is gebaseerd op de Amerikaanse ‘college’- en vrijetijdskledij. Een nette vertegenwoordiging van uw bedrijf, waarbij de kleding ook nog eens fijn is om in te werken voor uw medewerkers. De ontwerpen volgen steeds de huidige modetrends waarbij veel aandacht wordt besteed aan afwerking en details. Dit resulteert in een collectie van hoogwaardige, functionele, stijlvolle en hedendaagse bedrijfs-en promotiekledij.

Goedgeklede medewerkers zijn het uithangbord van een bedrijf en zijn een essentieel onderdeel van de marktcommunicatie. Kijk voor uw mogelijkheden en de gehele collectie in onze catalogus, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en/of een design.

info@bee-visible.com


Harvest & frost

Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Goed is nooit goed genoeg! Harvest & Frost streeft naar perfectie door enkel te werken met de beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters, en de nieuwste technieken. In combinatie met een mooie afwerking d.m.v. bedrukken of borduren, straalt u met dit merk kwaliteit en stijl uit!

Voor het complete assortiment neem een kijkje in de catalogus. Voor verdere hulp met de keuze of het design, staan wij voor u klaar.

Info@bee-visible.com

Businesswear