Als professionele organisatie wilt u graag goed en professioneel voor de dag komen. Dit is mogelijk door hoogwaardige kleding te voorzien van een mooie reclame-uiting, geborduurd of bedrukt met transfer. Wij verzorgen het gehele proces van voorstel tot aflevering. In onze showroom hangen alle hieronder getoonde artikelen klaar om beoordeeld en gepast te worden.

voor vragen: info@bee-visible.com

website merk: OXXA Safety website

OXXA Safety products

Bescherming van Top tot Teen

Bij OXXA geloven we in het waarborgen van jouw veiligheid met hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze uitgebreide range, verdeeld over acht productgroepen, biedt een complete oplossing van top tot teen. Ontdek waarom OXXA jouw betrouwbare partner is in veiligheid.

1. Handbescherming: Voor Elke Taak de Juiste Handschoen

Ontdek onze innovatieve handbescherming, ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van verschillende taken. Of je nu werkt in de bouw, industrie of logistiek, OXXA biedt handschoenen die comfort, grip en bescherming combineren.

2. Arm- en Polsbescherming: Extra Laag van Veiligheid

Voeg een extra laag van veiligheid toe met onze arm- en polsbescherming. Bescherm jezelf tegen scherpe voorwerpen, chemicaliën en andere potentiële risico's, terwijl je toch geniet van comfort en bewegingsvrijheid.

3. Gehoorbescherming: Hoor de Veiligheid

Bescherm je gehoor met onze hoogwaardige gehoorbeschermingsproducten. Of je nu werkt in een lawaaiige fabriek of buitenshuis, OXXA biedt oplossingen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

4. Hoofdbescherming: Veiligheid Boven Alles

Bied maximale bescherming voor het hoofd met onze hoofdbeschermingsmiddelen. Van helmen tot mutsen, OXXA zorgt ervoor dat veiligheid altijd bovenaan staat, zonder in te boeten aan comfort.

5. Voetbescherming: Stap met Vertrouwen

Stap met vertrouwen op de werkvloer met onze voetbescherming. Onze veiligheidsschoenen zijn ontworpen met aandacht voor comfort en duurzaamheid, zodat je de hele dag door veilig en comfortabel blijft.

6. Oog- en Gelaatsbescherming: Heldere Visie op Veiligheid

Behoud een heldere visie op veiligheid met onze oog- en gelaatsbescherming. OXXA biedt brillen, vizieren en maskers die beschermen tegen stof, deeltjes en andere gevaren.

7. Ademhalingsbescherming: Frisse Lucht, Veilige Lucht

Adem frisse lucht in terwijl je veilig blijft met onze ademhalingsbeschermingsmiddelen. Onze maskers en filters zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van ademhalingsveiligheid.

8. Bedrijfskleding: Comfortabel en Professioneel

Kleed je professioneel en comfortabel met onze bedrijfskleding. OXXA's collectie biedt duurzame en stijlvolle oplossingen die geschikt zijn voor elke werkomgeving.

OXXA: Jouw Partner in Veiligheid

Ontdek onze uitgebreide range aan persoonlijke beschermingsmiddelen en ervaar bescherming van top tot teen. Bij OXXA streven we naar veiligheid zonder concessies te doen aan comfort en stijl. Jouw veiligheid is onze prioriteit.