Promotionele kleding


Het merk Printer is gekenmerkt door kwaliteit, duurzaamheid en kleding voor iedereen. De collectie heeft een fijne pasvorm en is geschikt voor bijna elke industrie. Printer baseert de artikelen op een vast kleurenpalet, waardoor de kleuren overeenkomen met elkaar, en combineren perfect mogelijk is. De kleding heeft van elk artikel een dames en heren variant, waardoor de mogelijkheden groot zijn.

Printer is een van onze favorieten merken om mee te werken, waarbij het ook nog eens goed te personaliseren is. Neem zeker eens een kijkje in deze duidelijke collectie!

Het printer concept

Elk kledingstuk is beschikbaar in minstens 7 krachtige kleuren en de meeste items bestaan in een heren- en damesversie. Ook bieden we een uitgebreide matenreeks aan: voor dames van XS tot 2XL en voor heren van S tot maar liefst 5XL.

Als extra kan je de meeste modellen personaliseren door te kiezen voor zippullers, knopen of trekkoordstoppers in één van de vele beschikbare kleuren. Zo kan je elk kledingstuk passend maken bij jouw eigen huisstijl.


Bij Clique vindt u de perfecte balans tussen comfortabele kleding die blijvend in het assortiment te vinden is en frisse nieuwe items die inspelen op de huidige trends. Het complete programma voor zowel dames, heren en kinderen is voor verschillende activiteiten en gelegenheden inzetbaar en is zeer ruim op voorraad.

Clique valt op door de kwaliteit die nodig is voor intensief gebruik in combinatie met aantrekkelijke prijzen in het midden segment. Het kleurenpalet van Clique geeft de gebruiker eindeloze mogelijkheden om de bedrijfsidentiteit te versterken. De ruime maatboog zorgt dat er zonder beperkingen gekozen kan worden voor één gezamenlijke look.

Basic, Classic, Premium

De collecties van Clique zijn onder verdeeld in drie categorieën; Basic, Classic, Premium. Allemaal te vinden in de catalogus. De categorieën zeggen iets over de prijs en uitstraling in combinatie met een goede kwaliteit. De kledingstukken worden tenslotte ook voor verschillende doeleinden ingezet.


De James Harvest Sportswear collectie is gebaseerd op de Amerikaanse ‘college’- en vrijetijdskledij.

Bij elk ontwerp ging een intensieve ontwikkelingsfase vooraf. Elk kledingstuk wordt gekenmerkt door het gebruik van de beste materialen en accessoires die de markt te bieden heeft. De ontwerpen volgen steeds de huidige modetrends waarbij veel aandacht wordt besteed aan afwerking en details.

Dit resulteert in een collectie van hoogwaardige, functionele, stijlvolle en hedendaagse bedrijfs-en promotiekledij.


Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Goed is niet goed genoeg voor ons! Wij streven perfectie na door enkel te werken met de beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters en de nieuwste technieken. Onze hemden zijn bovendien non-iron waardoor je rechtstreeks van kantoor naar een feestje kan gaan en je er nog steeds op je best uitzien. In onze missie om u een goed gevoel en een goede look te geven, bieden we ook high-end blazers en accessoires aan.

Promowear