Workwear

(Klik op de knop of afbeelding voor de catalogi van onze Workwear)

FHB Werkkleding heeft een zeer groot assortiment in herkenbare kleurstellingen. Het werkkleding merk FHB is afkomstig uit Duitsland.

De kleding kan tegen een stootje en ziet er gelikt uit, het is immers het visitekaartje van het bedrijf. Omdat werkkleding eigenlijk een tweede ‘huidlaag’ is, hoort deze naast veiligheid ook een uitstekend draagcomfort te hebben, ook daar voldoet de werkkleding van FHB aan.

Ook blinkt het FHB assortiment uit in kwaliteit en een grote maatvoering en pasvormen. De voorraad positie is uitmuntend te noemen, dus een snelle levering is gegarandeerd! Het concept van FHB is: kies je kleur en combineer.

Het assortiment bevat o.a werkbroeken, polo's, sweaters fleece, softshell en werkjassen

Werkkleding gemaakt door en voor de echte vakman!

ProJob Swedish Workwear staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt Projob werkkleding weerstand aan de ruwste omstandigheden. Het resultaat? De werknemers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Ze dragen het logo van de onderneming met zichtbaar plezier uit.

Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant.

Zegt u Macseis, dan zegt u kwaliteit. Dit merk is afkomstig uit Denemarken: een land dat bekend staat om zijn kwalitatieve producten en zijn ervaring met wind en kou. Macseis biedt een prachtige complete collectie kleding voor allerlei doeleinden. En uiteraard kunt u rekenen op een eerlijke prijs. De frisse kleuren en mooie kwaliteit maken van Macseis een logische keuze voor uw bedrijfs- en/of promotiekleding!

Workwear

Wij mogen ons leverancier noemen van de bovenstaande merken. Deze samenwerking bestaat al een tijd, hierdoor weten we veel van de merken en producten af, voor extra vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.