Als professionele organisatie wilt u graag goed en professioneel voor de dag komen. Dit is mogelijk door hoge kwaliteit kleding te voorzien van een mooie reclame uiting, geborduurd of bedrukt met transfer. Wij verzorgen dit gehele proces van voorstel tot aflevering.

Download je gewenste catalogus voor het gehele assortiment en vraag een passende offerte aan voor jouw team.

info@bee-visible.com

Craft Casual

Goede idee├źn zijn blijvend.

Craft Sportswear is een Zweeds merk dat zich richt op het produceren van hoogwaardige sportkleding voor diverse activiteiten en sporten. Het merk is bekend om zijn innovatieve en functionele kledingstukken die ontworpen zijn om sportprestaties te verbeteren en het comfort van de sporter te verhogen.

Craft Sportswear biedt een uitgebreide collectie sportkleding, waaronder hardloopkleding, fietskleding, ski- en snowboardkleding, fitnesskleding en meer. Het merk maakt gebruik van geavanceerde materialen zoals Gore-Tex, Windstopper en Coolmax, die vochtregulerend, ademend en isolerend zijn, afhankelijk van de activiteit en de weersomstandigheden.

Craft Sportswear onderscheidt zich van andere sportkledingmerken door de nadruk te leggen op functionaliteit en ergonomisch ontwerp. De kledingstukken zijn ontworpen met aandacht voor details, zodat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook comfortabel en stijlvol. Het merk biedt ook op maat gemaakte oplossingen voor sportteams en -clubs die op zoek zijn naar gepersonaliseerde sportkleding voor hun leden.

Bovendien heeft Craft Sportswear ook een milieuvriendelijke focus en gebruikt het merk duurzame materialen en productiemethoden om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Kortom, Craft Sportswear is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige, innovatieve en functionele sportkleding die ontworpen is om sportprestaties te verbeteren en het comfort van de sporter te verhogen.