Als professionele organisatie wilt u graag goed en professioneel voor de dag komen. Dit is mogelijk door hoge kwaliteit kleding te voorzien van een mooie reclame uiting, geborduurd of bedrukt met transfer. Wij verzorgen dit gehele proces van voorstel tot aflevering.

Download je gewenste catalogus voor het gehele assortiment en vraag een passende offerte aan voor jouw team.

info@bee-visible.com

Cutter & Buck

Genuine spirit of the Pacific Northwest.

Cutter & Buck is een Amerikaans kledingmerk dat zich richt op hoogwaardige kleding voor zowel heren als dames. Het merk staat bekend om zijn klassieke en tijdloze ontwerpen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen en vakmanschap.

Cutter & Buck biedt een uitgebreide collectie kleding aan, variƫrend van casual kleding tot zakelijke kleding en golfkleding. Alle kledingstukken zijn van hoge kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm.

Het merk is oorspronkelijk begonnen met het ontwerpen van golfkleding en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig kledingmerk. Cutter & Buck hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en heeft daarom verschillende initiatieven opgezet om de impact op het milieu te verminderen.

Naast kleding biedt Cutter & Buck ook accessoires aan, zoals tassen, petten en riemen. Het merk heeft een internationale aanwezigheid en wordt wereldwijd verkocht.

Bij Cutter & Buck staat kwaliteit en vakmanschap voorop. Door de tijdloze ontwerpen en de hoogwaardige materialen gaat de kleding lang mee en behoudt het zijn uitstraling. Bekijk de collectie op de website en ontdek de tijdloze stijl van Cutter & Buck.

*Indien de kleding niet bij ons opvoorraad is bestellen het direct bij onze leverancier.