Als professionele organisatie wilt u graag goed en professioneel voor de dag komen. Dit is mogelijk door hoge kwaliteit kleding te voorzien van een mooie reclame uiting, geborduurd of bedrukt met transfer. Wij verzorgen dit gehele proces van voorstel tot aflevering.

Download je gewenste catalogus voor het gehele assortiment en vraag een passende offerte aan voor jouw team.

info@bee-visible.com

Harvest & Frost

(1 stuk(s) = € 51,90)

€ 51,90

(1 stuk(s) = € 51,90)

€ 51,90

Harvest & Frost is een kledingmerk dat staat voor tijdloze en duurzame kleding voor mannen en vrouwen. Onze collectie biedt een mix van klassieke en eigentijdse stijlen, gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail.

Onze kleding is geschikt voor diverse gelegenheden, van zakelijke meetings tot casual uitjes. Of het nu gaat om een chique overhemd, een comfortabele trui of een mooie blazer, bij Harvest & Frost vindt u kleding die past bij uw stijl en persoonlijkheid.

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en gebruiken daarom alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Onze kleding is gemaakt om lang mee te gaan en is daarom een investering in uw garderobe en in de toekomst.

Bij Harvest & Frost vinden we het belangrijk dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt in onze kleding. Daarom besteden we veel aandacht aan de pasvorm en het draagcomfort van onze collectie.

Kies voor Harvest & Frost en investeer in duurzame en tijdloze kleding die past bij uw stijl en persoonlijkheid. Bekijk onze collectie op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

*Indien de kleding niet bij ons opvoorraad is bestellen het direct bij onze leverancier.