Als professionele organisatie wilt u graag goed en professioneel voor de dag komen. Dit is mogelijk door hoge kwaliteit kleding te voorzien van een mooie reclame uiting, geborduurd of bedrukt met transfer. Wij verzorgen dit gehele proces van voorstel tot aflevering.

Download je gewenste catalogus voor het gehele assortiment en vraag een passende offerte aan voor jouw team.

info@bee-visible.com

ID identity

Tijdloze bedrijfskleding.

Identity ID is een merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van kleding voor diverse doelgroepen. Onze collectie bestaat uit sportkleding, werkkleding, bedrijfskleding en casual kleding voor zowel heren als dames.

Wij vinden het belangrijk dat onze kleding niet alleen functioneel en comfortabel is, maar ook stijlvol en modieus. Daarom werken we met hoogwaardige materialen en zorgen we voor een goede pasvorm. We houden daarbij rekening met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode.

Onze kleding is geschikt voor verschillende situaties en omgevingen. Zo bieden we werkkleding aan voor diverse beroepsgroepen, zoals de bouw en de zorg. Maar ook voor bedrijfskleding en promotiekleding bent u bij Identity ID aan het juiste adres.

Naast kleding bieden we ook accessoires aan, zoals tassen en caps. Daarnaast hebben we een ruime keuze aan kleuren en maten, zodat er voor iedereen een geschikt item te vinden is.

Bij Identity ID staan we voor kwaliteit en service. We bieden mogelijkheden voor het personaliseren van kleding door middel van bedrukkingen en borduringen. Hierdoor kunt u uw eigen logo of tekst toevoegen aan de kleding en deze nog meer eigen maken.

Bekijk onze collectie op onze website en ontdek wat Identity ID voor u kan betekenen.

*Indien de kleding niet bij ons opvoorraad is bestellen het direct bij onze leverancier.