Als professionele organisatie wilt u graag goed en professioneel voor de dag komen. Dit is mogelijk door hoge kwaliteit kleding te voorzien van een mooie reclame uiting, geborduurd of bedrukt met transfer. Wij verzorgen dit gehele proces van voorstel tot aflevering.

Download je gewenste catalogus voor het gehele assortiment en vraag een passende offerte aan voor jouw team.

info@bee-visible.com

Seven Seas

Passie voor overhemden.

Seven Seas by ID is een merk dat zich richt op professionele businesswear voor een breed scala aan bedrijven en organisaties. Onze collectie omvat kleding voor de horeca, kantooromgevingen, scholen en clubs. Wij geloven dat professionele kleding niet alleen functioneel en comfortabel moet zijn, maar ook stijlvol en representatief voor uw organisatie.

Onze collectie bestaat uit een diversiteit aan stijlen en designs. Van klassieke blouses en overhemden tot moderne polo's en jassen. Onze kleding is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een duurzame en kwalitatieve uitstraling.

Wij streven naar een zo duurzaam mogelijke productie van onze kleding en houden rekening met het milieu. Daarom wordt een groot deel van onze collectie gemaakt van biologisch katoen en gerecyclede materialen.

Bij Seven Seas by ID staan we voor kwaliteit en service. Onze klanten kunnen rekenen op een persoonlijke benadering en advies op maat. Wij bieden mogelijkheden voor het personaliseren van kleding door middel van borduringen en bedrukkingen.

Kies voor Seven Seas by ID en geef uw organisatie de professionele uitstraling die het verdient. Bekijk onze collectie op onze website en neem contact met ons op voor meer informatie en advies.

*Indien de kleding niet bij ons opvoorraad is bestellen het direct bij onze leverancier.