Borduur

Borduren van textiel is een druktechniek waarbij een ontwerp of afbeelding met behulp van naald en garen op textiel wordt aangebracht. Dit wordt gedaan met behulp van een borduurmachine die het ontwerp automatisch naait op het textiel. Borduren van textiel geeft een duurzame en hoogwaardige uitstraling aan het kledingstuk en is geschikt voor diverse soorten textiel, zoals polo's, jassen, petten en tassen.

Borduren van textiel biedt verschillende voordelen. Zo heeft het een professionele uitstraling en is het duurzaam, waardoor het geschikt is voor bedrijfskleding en promotionele kleding. Het is ook zeer geschikt voor het aanbrengen van logo's, initialen en andere personalisaties op textiel. Bovendien is borduren van textiel geschikt voor zowel kleine als grote oplages.

Een nadeel van borduren van textiel is dat het niet geschikt is voor gedetailleerde ontwerpen met fijne lijnen of kleine letters. Daarnaast kan het duurder zijn dan andere druktechnieken, vooral bij het borduren van grote ontwerpen.

Alle voordelen van borduren op een rij:

  • Luxe uitstraling.
  • Meerdere kleuren mogelijk.
  • Uitstekende houdbaarheid.
  • Geen speciale wasvoorschriften!