FHB workwear

Als professionele organisatie wilt u graag goed en professioneel voor de dag komen. Dit is mogelijk door hoge kwaliteit kleding te voorzien van een mooie reclame uiting, geborduurd of bedrukt met transfer. Wij verzorgen dit gehele proces van voorstel tot aflevering.

Download je gewenste catalogus voor het gehele assortiment en vraag een passende offerte aan voor jouw team.

info@bee-visible.com

FHB workwear

(1 paar/paren = € 9,80)

€ 9,80

(1 stuk(s) = € 63,90)

€ 63,90

(1 stuk(s) = € 145,90)

€ 145,90

(1 stuk(s) = € 79,90)

€ 79,90

(1 stuk(s) = € 96,00)

€ 96,00

(1 stuk(s) = € 14,60)

€ 14,60

(1 stuk(s) = € 7,20)

€ 7,20

(1 stuk(s) = € 21,80)

€ 21,80

FHB Workwear is een merk dat gespecialiseerd is in het produceren van hoge kwaliteit werkkleding voor diverse beroepen en industrieën. Het merk staat bekend om zijn duurzame, functionele en comfortabele kledingstukken die zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden op de werkvloer.

FHB Workwear biedt een breed scala aan kledingopties, waaronder werkbroeken, werkjassen, overalls, t-shirts, sweaters en meer. Alle kledingstukken worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen, polyester en Cordura, die bestand zijn tegen slijtage, scheuren en andere beschadigingen.

Naast de duurzame materialen biedt FHB Workwear ook tal van handige functies, zoals zakken met ritssluiting, verstelbare manchetten en taillebanden, en reflecterende details voor betere zichtbaarheid op de werkvloer. Hierdoor biedt FHB Workwear niet alleen hoge kwaliteit kleding, maar ook maximale functionaliteit en veiligheid.

Kortom, FHB Workwear is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar duurzame, functionele en comfortabele werkkleding van hoge kwaliteit.

*Indien de kleding niet bij ons opvoorraad is bestellen het direct bij onze leverancier.