Als professionele organisatie wilt u graag goed en professioneel voor de dag komen. Dit is mogelijk door hoogwaardige kleding te voorzien van een mooie reclame-uiting, geborduurd of bedrukt met transfer. Wij verzorgen het gehele proces van voorstel tot aflevering. In onze showroom hangen alle hieronder getoonde artikelen klaar om beoordeeld en gepast te worden.

voor vragen: info@bee-visible.com

website merk: Helly Hansen workwear

Helly Hansen workwear

(1 paar/paren = € 17,00)

€ 17,00 / paar/paren

DIT IS HET VERHAAL VAN HELLY HANSEN

Vanuit ons huis in Noorwegen maakt Helly Hansen al bijna 140 jaar professionele uitrusting om mensen te helpen levend te blijven en zich levend te voelen. Het begon allemaal in 1877 toen zeekapitein Helly Juell Hansen een betere manier vond om beschermd te blijven tegen de harde Noorse elementen. Kort daarna startten kapitein Hansen en zijn vrouw Margrethe een bedrijf dat waterdichte jassen, broeken, zuidwesters en dekzeilen produceerde van grof linnen gedrenkt in lijnolie – en de legende was geboren!

Helly Hansen-uitrusting wordt gedragen en vertrouwd door professionals op oceanen, bergen en werkplekken. Als het #1 kledingmerk voor skiprofessionals, vind je HH in meer dan 200 skigebieden en skigidsen over de hele wereld, en gedragen door meer dan 55.000 skiprofessionals. Onze zeiluitrusting wordt gedragen door zeilers van wereldklasse in alle vijf de oceanen, en we zijn er trots op om samen te werken met en deel te nemen aan enkele van de meest iconische regatta's en zeilverenigingen van de sport. Als toonaangevend Scandinavisch merk voor werkkleding ziet u ons op werkplekken waar prestaties, bescherming en veiligheid het belangrijkst zijn. We blijven de nalatenschap van Kapitein Hansen ondersteunen door middel van een lange lijst van innovaties die het eerst op de markt komen, ontwikkeld op basis van inzichten van degenen die werken en recreëren in de zwaarste ter wereld.