Projob workwear

Als professionele organisatie wilt u graag goed en professioneel voor de dag komen. Dit is mogelijk door hoge kwaliteit kleding te voorzien van een mooie reclame uiting, geborduurd of bedrukt met transfer. Wij verzorgen dit gehele proces van voorstel tot aflevering.

Download je gewenste catalogus voor het gehele assortiment en vraag een passende offerte aan voor jouw team.

info@bee-visible.com

Projob workwear

(1 stuk(s) = € 58,35)

€ 58,35

(1 paar/paren = € 8,75)

€ 8,75

(1 stuk(s) = € 18,25)

€ 18,25

(1 stuk(s) = € 13,25)

€ 13,25

(1 stuk(s) = € 8,45)

€ 8,45

(1 stuk(s) = € 25,00)

€ 44,90

-44%

€ 25,00

Projob Workwear is een Zweeds merk dat zich richt op de productie van hoogwaardige werkkleding voor diverse beroepen en industrieën. Het merk staat bekend om zijn moderne, stijlvolle en functionele kledingstukken die voldoen aan de hoge eisen van professionals op de werkvloer.

Projob Workwear biedt een uitgebreide collectie werkkleding, waaronder werkbroeken, werkjassen, overalls, polo's, t-shirts en meer. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, zoals katoen, polyester en Cordura, die bestand zijn tegen zware omstandigheden op de werkvloer.

Projob Workwear onderscheidt zich van andere merken door de nadruk te leggen op design en functionaliteit. De kledingstukken zijn ontworpen met aandacht voor details, zodat ze niet alleen functioneel zijn, maar er ook stijlvol uitzien. Het merk biedt ook op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar gepersonaliseerde werkkleding voor hun medewerkers.

Bovendien heeft Projob Workwear ook een milieuvriendelijke focus en gebruikt het merk duurzame materialen en productiemethoden om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Kortom, Projob Workwear is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige, stijlvolle en functionele werkkleding die voldoet aan de eisen van de moderne professional.

*beschikbare artikelen zijn te vinden in onze webshop en direct leverbaar.