Als professionele organisatie wilt u graag goed en professioneel voor de dag komen. Dit is mogelijk door hoogwaardige kleding te voorzien van een mooie reclame-uiting, geborduurd of bedrukt met transfer. Wij verzorgen het gehele proces van voorstel tot aflevering. In onze showroom hangen alle hieronder getoonde artikelen klaar om beoordeeld en gepast te worden.

voor vragen: info@bee-visible.com

website merk: PROjob workwear

Projob workwear

(1 stuk(s) = € 58,35)

€ 58,35

(1 paar/paren = € 8,75)

€ 8,75

(1 stuk(s) = € 18,25)

€ 18,25

(1 stuk(s) = € 13,25)

€ 13,25

(1 stuk(s) = € 8,45)

€ 8,45

(1 stuk(s) = € 25,00)
Adviesprijs

€ 44,90

-44%

€ 25,00

Bent u op zoek naar hoogwaardige werkkleding die stijl en functionaliteit combineert? Dan is PROJOB werkkleding de voor de hand liggende keuze. Ons assortiment werkkleding is ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende werkomgevingen en u te helpen in alle situaties op uw best te presteren.

Met PROJOB-werkkleding krijgt u niet alleen kleding die comfortabel is om de hele werkdag te dragen, maar ook kledingstukken die zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en slijtvastheid. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om werkkleding te hebben die uw werk bij kan houden en die klaar is voor zware uitdagingen.

Onze werkkleding omvat alles, van werkbroeken en jassen tot t-shirts en accessoires. Of u nu in de bouw, industrie of dienstverlening werkt, wij hebben een ruim assortiment kleding dat past bij uw specifieke wensen en eisen.

We zijn er trots op dat we werkkleding kunnen aanbieden die niet alleen praktisch en duurzaam is, maar ook modern en stijlvol. Onze werkkleding is ontworpen met de hedendaagse eisen op het gebied van zowel functionaliteit als esthetiek in gedachten, waardoor ze de voor de hand liggende keuze zijn voor degenen die kleding willen die aan de hoogste normen voldoet.

Ontdek PROJOB Workwear en verbeter uw werkdag met kleding die is gebouwd voor prestaties en kwaliteit. Ontdek ons ​​assortiment en vind de perfecte werkkleding voor uw bedrijf. Welkom in een wereld van werkkleding die een verschil maakt!